2020-09-28 07:51:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Ügyei közül válassza ki a legfontosabbat, és arra összpontosítson

Napi horoszkóp szeptember 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold már a Halak jegyébe lép. Azért ne halogasson egy döntést, hogy elkerülje a bizonytalanságot, legyen az munkahelyváltás vagy bármi más. Otthon viszont ne nullázzon le mindent: ha párja nem tud változni, próbálja meg ön!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Eluralkodhat önön a rosszkedv. Kollégáit az irigység hajtja, a párja meg több törődést szeretne. Mostanában sokszor bírálta őt, többnyire alaptalanul. Anyagi téren jók a kilátásai, még a véletlen is a kezére játszik.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kétes kimenetelű üzletbe még haszon reményében se fogjon, és ne vásároljon utcai árusoktól, csak mert olcsóbb. Otthon elülhet a vihar. Ha feledtetni akarja a múlt heti vitákat, próbáljon a párja kedvében járni!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Halak jegyébe lép. Legyen óvatos a hírhozókkal, mert átjárhatja a kiszolgáltatottság érzése, amitől most kifejezetten óvakodnia kell. Csak olyasminek adjon hitelt, amiről tényleg megbizonyosodott. Szellemi és fizikai fáradtsága nyugalmat és teljes kikapcsolódást kívánna...


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szakmailag jól veszi az akadályokat, de érzelmi téren csalódás érheti. Családjában viták adódhatnak, de rátermettségének hála túljutnak a bonyodalmakon. Értékeit biztonságban tudhatja, ha ügyesen tárgyal.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Mindenkivel megtalálja a hangot, és fontos emberek sietnek a segítségére. Kapcsolatában kihívást jelentő feladat várja. Próbálja végre kicsit jobban kiismerni újdonsült párja természetét, hogy megtudja, jó ajtón kopogtat-e!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kis dolgokban szerencsés lesz, nagyokkal meg nem kell foglalkoznia. Ez az időszak egyébként is arra való, hogy fokozatosan haladjon kitűzött céljai felé. Kitartása hamarosan meghozza gyümölcsét, anyagilag is!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold már a Halakba lép. Ne zárkózzon el a kihívások elől, de a bizonytalan kimenetelűeket inkább engedje el. Ügyei közül válassza ki a legfontosabbat, és arra összpontosítson. Társuljon egy Bikával, anyagilag is megtalálja a számítását!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kedvező szakmai fordulat a láthatáron, aminek az előjelei már hónapok óta érzékelhetőek – éljen a kínálkozó lehetőséggel! És ez még nem minden: most a másik nem tagjainak körében is komoly sikere lehet, ha ismerkedni akar, itt az ideje lépni!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Párjával vitája adódhat, ám az utolsó pillanatban sikerül kimásznia a csávából. Kedvező szakmai fordulat várható. Venne pár divatos ruhadarabot? Ne tétovázzon, most remek áron juthat hozzá a kiszemelt holmikhoz!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Zavaros és kaotikus lehet a helyzet. Próbálja reálisan megítélni, ne hagyja magát kibillenteni az egyensúlyából! Térjen ki minden felesleges kockázat elől, és ügyeljen rá, nehogy túlterhelje magát.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Hatodik érzéke révén döntéseiben megtalálja az arany középutat. Nagy kedvvel teszi a dolgát. Fontos is, hogy behozza a lemaradásait, mielőtt valaki az orra alá dörgölné azokat!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: